termopane

Astazi, castiga in raspandire si popularitate deoarece imbina avantajele practice cu beneficiile estetice. Jaluzelele si roletele, interioare sau exterioare, au devenit un element de design in decorarea oricarui spatiu, locuinta sau birou.

Principalul rol al tehnicii de umbrire este protejarea de razele solare nedorite si in acelasi timp, controlarea temperaturii din interior. Jaluzelele si roletele au devenit insa importante si in design-ul unui spatiu datorita numarului mare de nuante disponibile, reprezentand un element decorativ.

Exista doua categorii de produse utilizate de tehnica de umbrire, in functie de destinatia acestora. Astfel, produsele de umbrire pot fi pentru interior si pentru exterior.

Tehnica de umbrire de interior

Jaluzelele si roletele de interior sunt astazi o necesitate moderna si estetica. Scopul lor practic este insa bine determinat: protejarea spatiilor de razele solare. O gama larga de jaluzele si rolete in diverse modele si culori are rolul de a spori confortul unui numar mare de clienti si de a raspunde celor mai complexe exigente.

Jaluzele verticale

jaluzele verticale Jaluzelele verticale alcatuiesc o categorie de produse, diversa prin paleta de culori disponibila si prin materialele folosite pentru lamele. Jaluzelele verticale pot oferi interiorului un aspect modern si confortabil.

Jaluzelele verticale sunt solutia ideala pentru umbrirea spatiilor sociale, cabinetelor si birourilor, dar tot mai des isi gasesc utilitatea si in spatiile locuibile, ca si alternativa la perdele si draperii. De multe ori, jaluzelele verticale sunt utilizate la delimitarea spatiului si sunt potrivite pentru umbrirea spatiilor mari, avand un efect decorativ.

Gama variata de modele si de culori permite diferite combinatii si ofera posibilitatea de a crea un interior original si elegant.

Toate stofele sunt tratate antistatic fiind potrivite si pentru persoane alergice. Datorita acestui tratament, efortul de intretinere este minim.

Un alt avantaj il constituie varietatea posibilitatilor de executie. Cu jaluzele verticale se pot umbri suprafete curbe si oblice, avand mai multe moduri de actionare. Jaluzelele verticale se pot monta in tavan sau utilizand console de pereti.

jaluzele verticale jaluzele verticale jaluzele verticale jaluzele verticale jaluzele verticale jaluzele verticale

Jaluzele orizontale

jaluzele orizontale Jaluzelele orizontale sunt produse de umbrire de interior din aluminiu. Jaluzelele orizontale sunt oferite intr-o gama generoasa de modele si culori.

Jaluzele orizontale din aluminiu ocupa un loc important in amenajarea unui interior modern. Jaluzelele orizontale ofera protectie impotriva caldurii si, in acelasi timp, permit reglarea fluxului de lumina prin orientarea suprafetei lamelelor. Diversitatea modelelor si a culorilor fac din acest produs unul dintre cele mai utilizate pentru umbrirea interioara. Avantajele jaluzelelor orizontale din aluminiu le constituie intretinerea usoara si montajul simplu.

Oferta noastra cuprinde jaluzele orizontale din aluminiu pentru toate tipurile de ferestre.

Jaluzele sunt destinate ferestrelor din PVC . Acestea se evidentiaza prin designul lor si prin durata de utilizare indelungata. In proiectarea acestui tip de jaluzele a fost pus accentul pe integrarea perfecta a jaluzelei cu fereastra. Atentia deosebita acordata detaliilor a permis ca jaluzelele sa se armonizeze perfect cu ferestrele pe care sunt montate.

Mecanismul de actionare a jaluzelelor orizontale le fac usor de utilizat, iar montajul este rapid. Puteti alege jaluzelele care se potrivesc nevoilor dumneavoastra in functie de modalitatea de actionare. Puteti decide sa utilizati jaluzele actionate cu snur sau puteti opta pentru jaluzele actionate cu lantisor.

jaluzele orizontale jaluzele orizontale jaluzele orizontale jaluzele orizontale jaluzele orizontale jaluzele orizontale jaluzele orizontale jaluzele orizontale

Rulouri textile

rulouri textile Rulourile textile sunt produse de umbrire interioara disponibile in cateva tipuri de actionare si modele. Avand posibilitatea de a alege intre diferite materiale, roletele textile potrivite confera eleganta oricarui interior.

Rulourile textile creeaza in orice locuinta o atmosfera placuta si originala. Ruloul textil este un accesoriu atractiv si practic, din ce in ce mai apreciat in randul persoanelor preocupate de amenajarea interiorului. In timp, oferta de rulouri textile a crescut considerabil, gama modelelor disponibile s-a diversificat, acest tip de produs devenind perfect adaptat cerintelor actuale ale pietei.

Se poate opta pentru rulouri textile cu actionare clasica, cu snur, sau pentru rulouri actionate de lantisorul cu bile. Gradul de umbrire poate fi ales prin fixarea roletei in pozitia dorita, model simplu de rulare sau cu sine de ghidaj prinse pe cercevea. Pentru umbrirea completa sunt disponibile stofe opace care nu permit trecerea luminii.

Toate stofele folosite pentru montarea roletelor textile au un aranjament special, care permite rularea corecta a roletei asigurand aspectul placut si ordonat.

rulouri textile rulouri textile rulouri textile rulouri textile rulouri textile

Tehnica de umbrire de exterior

Produsele destinate umbririi de exterior sunt elemente distincte arhitecturale integrate in orice cladire sau constructie ca si componente indivizibile. Datorita materialelor de calitate din care sunt fabricate aceste produse au o durata mare de viata.

Rulouri exterioare

rulouri exterioare Rulourile exterioare din aluminiu sunt un produs de umbrire exterioara care prezinta doua posibilitati de executie: pentru montarea casetei sub tencuiala (rulouri suprapuse) sau pentru montarea ulterioara pe tencuiala respectiv pe fereastra (rulouri aplicate). Gama variata de culori face posibil ca fiecare client sa gaseasca produsele cele mai potrivite.

Se poate opta intre rulouri cu lamela din PVC sau cu lamela din aluminiu umpluta cu spuma poliuretanica. Indiferent de optiune insa, rulourile exterioare umbresc incaperea si in acelasi timp o protejeaza si impotriva ploii, vantului si a frigului.

O noutate practica o constituie rulourile cu lamele din aluminiu si cu sita antiinsecte integrata.

Actionarea standard este manuala, cu snur sau banda, iar pentru un plus de usurinta in utilizare recomandam actionarea cu manivela sau cu motor si telecomanda.

rulouri exterioare rulouri exterioare rulouri exterioare rulouri exterioare rulouri exterioare

Produse

Date de contact


bd. Revolutiei 1989, bl. A8
(langa mag. DEL DODO in cetate)
Mobil: 0769 253 042
E-mail: perfect.alba@yahoo.com


str. Iuliu Maniu
(vis-a-vis de Piata Agroalimentara)
Mobil: 0769 049 703
E-mail: perfect.aiud@yahoo.ro


str. Eroilor, bl. 23, parter
(inspre Gara)
Mobil: 0769 069 604
E-mail: perfect.blaj@yahoo.com


str. Avram Iancu, nr. 1
(vis-a-vis de BRD)
Mobil: 0769 049 702
E-mail: perfect.campeni@yahoo.com


str. Victoriei, nr. 8A
(parter cladire Parc Industrial)
Mobil: 0769 253 043
E-mail: perfect_cugir@yahoo.com


Sebes, str Lucian Blaga, nr 98
(langa Petrom la iesirea spre Sibiu)
Mobil: 0769 253 044
E-mail: perfect.sebes@yahoo.com


Drumul vechi al Pianului
Telefon / Fax: 0258 730 898
Mobil: 0769 253 041
E-mail: trans.vest@yahoo.com