termopane

este un ansamblu etans format din doua sticle, intre care se introduce aer (pentru ferestre si usi din interior) sau un gaz inert - Argon (pentru ferestre si usi din exterior).

La protectia termica si fonica pe care o vom avea in urma montarii de tamplarie pvc cu geam termopan contribuie intr-o masura destul de mare ce tipuri de geamuri termopan alegem.

La tamplarie pvc cu geamuri termopan se foloseste geam termopan de 24 mm. Compartimentarea se face astfel: prima sticla de geam termopan are 4 mm apoi este golul de 16 mm iar apoi este a doua sticla de geam termopan.

Acesta are rolul de a stopa poluarea fonica si face ca sistemul de tamplarie pvc cu geamuri termopan sa fie foarte eficient.

Tipurile de geam termopan folosit la ferestre termopan si usi termopan sunt urmatoarele: geam termopan clar float, geam termopan Low-e, geam termopan Planitherm 4S, geam termopan ornamental, geam termopan reflexiv etc.

Bambus alb Bambus alb sablat Cincila alb Cincila bronz Corodat M4 alb Crossfield Delta bronz Delta clar Delta mat Delta rom Duplex 3.1.3 Float Flori de gheata Flutes mat Gris alb Gris bronz Hasir alb Hasir bronz Krizet Krizet import M1 alb M1 bronz M48 Parsol bronz Sablat alb Sablat bronz Scoarta alb Screen Stopsol bronz bombat

Geam Float

Float este produs prin flotarea (sticla "pluteste") pe o baie de metal lichid. Geamul float este de inalta calitate, cu fete pefect paralele nedistorsionand imaginea.

Geam float clar 24 mm float 4/ 16 / float ( structura folosita pentru ferestre si usi de interior):
- coeficient transfer termic 2,7 w/mpk
- greutate 20,67 kg/mp
- transmisie UV 44%
- transmisie lumina 81%

Geam Low-E

Low-e este produs prin depunerea de oxizi metalici pe sticla float, pentru o izolatie termica si fonica sporita. Geamul Low-e este ideal pentru locuinte, birouri, spatii comerciale etc.

Geam Low-e 2 straturi 24 mm (pentru ferestre si usi cu 4 sau 6 camere izolatoare):
- standard 4 low-e / 16 / 4 float
- greutate 20,67 kg/mp
- coeficientul de transfer termic 1,3 w/mpk;
- adaosul de Argon induce o inbunatatire a coefientului cu pana la 0,2 w/mpk.

Geam Low-e 3 straturi 32 mm (doar pentru ferestre si usi cu 6 camere izolatoare):
- standard 4 LOW-e / 10 / 4 float/ 10 / 4 LOW-e
- greutate 31 kg/mp
- coeficientul de transfer termic 0,8 w/mpk
- adaosul de Argon induce o inbunatatire a coefientului cu pana la 0,2 w/mpk.

Geam Planitherm 4S

Este o sticla clara cu depuneri care asigura, in acelasi timp, izolatie termica sporita si control solar, fiind mai performanta decat Low-e.

SGG Planitherm 4S este ideal pentru ferestrele oricarei constructii noi sau renovate. Caracteristicile SGG Planitherm 4S permit utilizarea produsului atat in sectorul rezidential (locuinte individuale, blocuri de locuinte) cat si in cel nerezidential (cladiri de birouri, hoteluri si restaurante, centre comerciale, scoli, sere). Vitrajul dublu realizat cu SGG Planitherm 4S se combina perfect cu tamplaria PVC Teraplast.

Asociata cu alte tipuri de sticla, asigura si alte functiuni ca de exemplu: protectia impotriva zgomotului, protectia persoanelor si a bunurilor, auto-curatare.

Primavara:
Cu SGG Planitherm 4S capriciile vremii nu mai conteaza. In aceasta perioada a anului, dublul vitraj care integreaza sticla SGG Planitherm 4S permite:
- sporirea confortului
- reducerea costurilor

Vara:
Datorita functiei sale de control solar, SGG planitherm 4S respinge de doua ori mai multa energie solara decat un dublu vitraj obisnuit, fara a mai fi nevoie de o protectie solara suplimentara, ceea ce inseamna:
- o temperatura ideala
- reducerea costurilor de racire
- protejarea mobilei

Toamna:
Cu SGG Planitherm 4S, tranzitia catre anotimpul rece devine insesizabila. Datorita caracteristicilor sale, efectele scaderilor de temperatura sunt diminuate, determinand:
- sporirea confortului
- reducerea costurilor

Iarna:
Dublul vitraj format cu sticla SGG Planitherm 4S ofera o izolatie termica de 3 ori mai mare decat cea a unui dublu vitraj obisnuit. Aceasta proprietate se traduce in numeroase avantaje:
- Caldura si confort
- economii semnificative pentru incalzire

Cu SGG Planitherm 4S se fac economii substantiale de energie pe toata perioada anului. Cheltuielile atat pentru incalzire cat si pentru racire se reduc considerabil.

Geam ornamental

Geamul ornamental poate fi translucid sau opac, cu diferite desene, culori si texturi dand un aspect potrivit pentru fiecare gust in parte. Se foloseste pentru infrumusetarea usilor de interior si exterior, dar si pentru diminuarea vizibilitatii la ferstre de baie, camara sau casa scarii.

In showroom-urile noastre gasiti mostre din fiecare tip de geam ornamental pe care il folosim.

Geam antiefractie

Geamul antiefractie confera siguranta atat la impact cat si la accidentari si este recomandat la vitrinele bancilor, magazinelor, salilor de sport, parterurilor de locuinte.

Procesul prin care se obtine este : suprapunerea a doua sau mai multe foi de sticla intre care se interpun rasini transparente. La impact geamul antiefractie se fisureaza si nu sparge complet!

Un exemplu de geam antiefractie ar fi Duplex 3.1.3:
- Duplex 3.1.3 / 14 / 4 float - greutate 24 kg/mp - transmisie UV 42% - transmisie luminoasa 80% - coeficient transfer termic k=2,3 w/mpk

Produse

Date de contact


bd. Revolutiei 1989, bl. A8
(langa mag. DEL DODO in cetate)
Mobil: 0769 253 042
E-mail: perfect.alba@yahoo.com


str. Iuliu Maniu
(vis-a-vis de Piata Agroalimentara)
Mobil: 0769 049 703
E-mail: perfect.aiud@yahoo.ro


str. Eroilor, bl. 23, parter
(inspre Gara)
Mobil: 0769 069 604
E-mail: perfect.blaj@yahoo.com


str. Avram Iancu, nr. 1
(vis-a-vis de BRD)
Mobil: 0769 049 702
E-mail: perfect.campeni@yahoo.com


str. Victoriei, nr. 8A
(parter cladire Parc Industrial)
Mobil: 0769 253 043
E-mail: perfect_cugir@yahoo.com


Sebes, str Lucian Blaga, nr 98
(langa Petrom la iesirea spre Sibiu)
Mobil: 0769 253 044
E-mail: perfect.sebes@yahoo.com


Drumul vechi al Pianului
Telefon / Fax: 0258 730 898
Mobil: 0769 253 041
E-mail: trans.vest@yahoo.com