termopane

Ferestre cu 4 camere izolatoare

profil 4 camere Pe langa functionalitate si designul clasic potrivit in definirea fatadelor, Sistemul cu 4 camere ofera si avantajul unui excelent raport pret-calitate. Acesta captiveaza printr-un aspect gradat armonios si liniile drepte, fluide, ale profilului TP4000. Ferestrele dumneavoastra vor convinge prin eleganta clasica, fara varsta, avand in acelasi timp beneficiul unei investitii profitabile.


Ferestrele Perfect sunt disponibile in varianta cu profile albe sau innobilate pe ambele fete (stejar auriu, nuc, mahon) sau innobilate doar pe exterior, adica varianta bicolor (stejar auriu-alb, nuc-alb, mahon-alb)


Sistemul de ferestre Perfect este proiectat pentru a raspunde tuturor solicitarilor clientilor. Specialistii nostri au stabilit cu precizie fiecare componenta a sistemului, astfel incat sa va oferim produse si servicii la cele mai inalte standarde, cu garantii reale.

Ferestre cu 6 camere izolatoare

profil 6 camere Beneficiind de un design modern , sistemul de profile cu 6 camere izolatoare TP6000 este unul complet ce permite realizarea unor produse care sa corespunda pe deplin atat cerintelor de odin estetic cat si celor de izolatie termica. Ferestrele Perfect din aceasta categorie se caracterizeaza printr-un design rotunjit si fluent, lasand impresia de calitate si performanta. Ferestrele Perfect cu 6 camere se potrivesc oricarui tip de constructie rezidentiala.


Ferestrele Perfect sunt disponibile in varianta cu profile albe sau innobilate pe ambele fete (stejar auriu, nuc, mahon) sau innobilate doar pe exterior, adica varianta bicolor (stejar auriu-alb, nuc-alb, mahon-alb)


Sistemul de ferestre Perfect este proiectat pentru a raspunde tuturor solicitarilor clientilor. Specialistii nostri au stabilit cu precizie fiecare componenta a sistemului, astfel incat sa va oferim produse si servicii la cele mai inalte standarde, cu garantii reale.

Usi de exterior

Sunt acele tipuri de usi termopan care se monteaza la contactul cladirii cu exteriorul, adica usi de intrare intr-o locuinta sau cladire.

Acestea usi de exterior din termopan au urmatoarele caracteristici:
- asigura izolatie termica si fonica foarte buna datorita folosirii sistemelor de profile teraplast cu 4 sau 6 camere izolatoare
- datorita feroneriei ROTO NT asigura o inchidere in 5 puncte, antiefractie
- usile termopan exterior pentru locuinte au maner obisnuit si broasca cu limba, iar usile pentru spatii comerciale, birouri sau scari de bloc, au maner spatial si broasca cu bila
- latimea profilului de cercevea este 115 mm
- are prag de aluminiu cu bariera termica
- directia de deschidere poate fi spre interior sau spre exterior
- culori disponibile, la alegere : alb, stejar auriu, nuc, mahon sau bicolor (stejar auriu-alb, nuc-alb, mahon-alb)


La alegere din modele usi existente sau puteti dumneavoastra sa va creati modelul propriu dorit. Exista doua tipuri de modele pentru usi:
- modele cu sau fara montant
- panouri ornamentale

Usi de interior

Sunt acele tipuri de usi termopan care se monteaza doar in interiorul cladirii/locuintei, la camere, bai, bucatarii, spatii tehnice. Montajul in exterior al acestor tipuri de usi este interiza, deoarece constructia lor nu permite izolatia termica la fel ca in cazul usilor de exterior.

Usile termopan de interior au urmatoarele caracteristici:
- este recomandat sa se execute pe profile pvc teraplast cu 4 camere izolatoare
- cu ajutorul feroneriei VORNE se asigura o buna inchidere, intr-un punct
- inchiderea-deschiderea se face cu ajutorul manerului simplu pozitionat in broasca cu limba
- latimea profilului de cercevea este de 90mm
- au prag de aluminiu fara bariera termica
- directia de deschidere poate fi spre interior sau exterior
- culori disponibile, la alegere : alb, stejar auriu, nuc, mahon sau bicolor (stejar auriu-alb, nuc-alb, mahon-alb)


La alegere din modele usi existente sau puteti dumneavoastra sa va creati modelul propriu dorit.

Usi de balcon

Sunt acele tipuri de usi termopan care se monteaza la contactul cladirii cu exteriorul, acolo unde se afla o iesire secundara, adica un balcon de bloc sau o terasa la etajul casei.

Acestea usi de balcon din termopan au urmatoarele caracteristici:
- asigura izolatie termica si fonica foarte buna datorita folosirii sistemelor de profile teraplast cu 4 sau 6 camere izolatoare
- latimea profilului de cercevea este de 90 mm
- sistemul de feronerie este comun cu cel al ferestrelor, deci usile de balcon se pot deschide simplu dar si oscilobatant/rotobasculant
- directia de deschidere este spre interior
- culori disponibile, la alegere : alb, stejar auriu, nuc, mahon sau bicolor (stejar auriu-alb, nuc-alb, mahon-alb)
- de obicei usile de balcon din termopan au un model mai simplu, fiindca de cele mai multe ori aceste usi se monteaza alaturat unor ferestre, cu ajutorul profilelor de cuplare

Usi culisante pentru interior

Sunt acele tipuri de usi care se monteaza doar in interiorul cladirii/locuintei, in spatii mai inguste unde nu este permisa deschidere pe balamale a unei usi sau pur si simplu pentru aspectul lor simplu si elegant.

In functie de dimensiunile spatiului/golului unde se monteaza, dar si de cerintele clientului, usile culisante pentru interior sunt de 2 tipuri:
- culisante simple (cu o sina de culisare simpla = cu o cale)
- culisante duble (cu sina de culisare dubla = cu doua cai)

Caracteristicile acestor usi sunt urmatoarele:
- profilul de toc si cercevea este din Aluminiu fara bariera termica
- spre deosebire de usile de interior din pvc, acet tip de usa nu are balamale, fiindca inchiderea/deschiderea se face cu ajutorul culisarii/glisarii cercevelei pe o sina dubla sau simpla, etansata de un sistem de perii
- manerul poate fi cu cheie, tip frigider sau ingropat
- culori disponibile:alb, maro sau stejar auriu
- modelele de obicei sunt mai simple, cu sticla sau panel

Jaluzele verticale

jaluzele verticale Jaluzelele verticale alcatuiesc o categorie de produse, diversa prin paleta de culori disponibila si prin materialele folosite pentru lamele. Jaluzelele verticale pot oferi interiorului un aspect modern si confortabil.

Jaluzelele verticale sunt solutia ideala pentru umbrirea spatiilor sociale, cabinetelor si birourilor, dar tot mai des isi gasesc utilitatea si in spatiile locuibile, ca si alternativa la perdele si draperii. De multe ori, jaluzelele verticale sunt utilizate la delimitarea spatiului si sunt potrivite pentru umbrirea spatiilor mari, avand un efect decorativ.

Gama variata de modele si de culori permite diferite combinatii si ofera posibilitatea de a crea un interior original si elegant.

Toate stofele sunt tratate antistatic fiind potrivite si pentru persoane alergice. Datorita acestui tratament, efortul de intretinere este minim.

Un alt avantaj il constituie varietatea posibilitatilor de executie. Cu jaluzele verticale se pot umbri suprafete curbe si oblice, avand mai multe moduri de actionare. Jaluzelele verticale se pot monta in tavan sau utilizand console de pereti.

Jaluzele orizontale

jaluzele orizontale Jaluzelele orizontale sunt produse de umbrire de interior din aluminiu. Jaluzelele orizontale sunt oferite intr-o gama generoasa de modele si culori.

Jaluzele orizontale din aluminiu ocupa un loc important in amenajarea unui interior modern. Jaluzelele orizontale ofera protectie impotriva caldurii si, in acelasi timp, permit reglarea fluxului de lumina prin orientarea suprafetei lamelelor. Diversitatea modelelor si a culorilor fac din acest produs unul dintre cele mai utilizate pentru umbrirea interioara. Avantajele jaluzelelor orizontale din aluminiu le constituie intretinerea usoara si montajul simplu.

Oferta noastra cuprinde jaluzele orizontale din aluminiu pentru toate tipurile de ferestre.

Jaluzele sunt destinate ferestrelor din PVC . Acestea se evidentiaza prin designul lor si prin durata de utilizare indelungata. In proiectarea acestui tip de jaluzele a fost pus accentul pe integrarea perfecta a jaluzelei cu fereastra. Atentia deosebita acordata detaliilor a permis ca jaluzelele sa se armonizeze perfect cu ferestrele pe care sunt montate.

Mecanismul de actionare a jaluzelelor orizontale le fac usor de utilizat, iar montajul este rapid. Puteti alege jaluzelele care se potrivesc nevoilor dumneavoastra in functie de modalitatea de actionare. Puteti decide sa utilizati jaluzele actionate cu snur sau puteti opta pentru jaluzele actionate cu lantisor.

Rulouri textile

rulouri textile Rulourile textile sunt produse de umbrire interioara disponibile in cateva tipuri de actionare si modele. Avand posibilitatea de a alege intre diferite materiale, roletele textile potrivite confera eleganta oricarui interior.

Rulourile textile creeaza in orice locuinta o atmosfera placuta si originala. Ruloul textil este un accesoriu atractiv si practic, din ce in ce mai apreciat in randul persoanelor preocupate de amenajarea interiorului. In timp, oferta de rulouri textile a crescut considerabil, gama modelelor disponibile s-a diversificat, acest tip de produs devenind perfect adaptat cerintelor actuale ale pietei.

Se poate opta pentru rulouri textile cu actionare clasica, cu snur, sau pentru rulouri actionate de lantisorul cu bile. Gradul de umbrire poate fi ales prin fixarea roletei in pozitia dorita, model simplu de rulare sau cu sine de ghidaj prinse pe cercevea. Pentru umbrirea completa sunt disponibile stofe opace care nu permit trecerea luminii.

Toate stofele folosite pentru montarea roletelor textile au un aranjament special, care permite rularea corecta a roletei asigurand aspectul placut si ordonat.

Plase antiinsecte

plasa antiinsecte Folosirea plaselor impotriva insectelor rezolva problema tantarilor sau a altor specii de insecte, fara a fi necesara folosirea insecticidelor. Aerisirea locuintei dumneavoastra se va putea face pe toata durata zilei si a noptii, fara ca tantarii sa-si mai faca aparitia .

Profilul plaselor antiinsecte este din aluminiu, disponibila in culorile standard: alb si maro inchis sau imitatie lemn. Armatura plasei este din fibra de sticla. Plasele antiinsecte se monteaza pe tamplaria geamului . Modelele disponibile sunt:
- plasa fixa
- plasa cu balama
- plasa tip rulou

Pervaze (glafuri)

pervaze glafuri Este recomandata montarea pervazelor de interior si exterior odata cu schimbarea termopanelor. Pervazele de exterior au rolul de a preveni posibilele infiltratii care ar putea sa apara la contactul ferestrei cu peretele.

Pervazele de interior si exterior elimina necesitatea unor reparatii mai ample ulterioare montajului si confera un aspect estetic placut si unitar impreuna cu feareastra. Montarea pervazelor se face utilizand un profil special (solbanc) pentru imbinare care asigura fiabilitate si etanseitate, in cazul in care tamplaria se monteaza concomitent cu glafurile, sau direct pe profilul de toc, daca tamplaria a fost montata anterior.

Sistemele de glafuri interioare au atat rol estetic, intregind o ferestra, cat si rol functional de protejare a peretelui.

Acestea constitue o rezolvare profesionala atat pentru constructiile noi cat si pentru renovari. Ele pun in valoare finisajele si designul interior, creaza ambianta, confort si armonie.

Glafurile de interior sunt deosebit de durabile, fiind realizate din PVC, placa avand o structura celulara ce ii confera o mare rezistenta. Calitatea deosebita a suprafetei glafului face ca acesta sa isi pastreze aspectul initial o perioada foarte lunga, in conditii de utilizare intensive.

Produse

Date de contact


bd. Revolutiei 1989, bl. A8
(langa mag. DEL DODO in cetate)
Mobil: 0769 253 042
E-mail: perfect.alba@yahoo.com


str. Iuliu Maniu
(vis-a-vis de Piata Agroalimentara)
Mobil: 0769 049 703
E-mail: perfect.aiud@yahoo.ro


str. Eroilor, bl. 23, parter
(inspre Gara)
Mobil: 0769 069 604
E-mail: perfect.blaj@yahoo.com


str. Avram Iancu, nr. 1
(vis-a-vis de BRD)
Mobil: 0769 049 702
E-mail: perfect.campeni@yahoo.com


str. Victoriei, nr. 8A
(parter cladire Parc Industrial)
Mobil: 0769 253 043
E-mail: perfect_cugir@yahoo.com


Sebes, str Lucian Blaga, nr 98
(langa Petrom la iesirea spre Sibiu)
Mobil: 0769 253 044
E-mail: perfect.sebes@yahoo.com


Drumul vechi al Pianului
Telefon / Fax: 0258 730 898
Mobil: 0769 253 041
E-mail: trans.vest@yahoo.com